Slimming sutra. CE ESTE KAMASUTRA? KAMASUTRA SFATURI ȘI POZIȚII SEXUALE


Pagina principala Poți avea încredere în calorii pentru a pierde în greutate? Majoritatea persoanelor care numără caloriile pentru scăderea în greutate presupun că aceasta este o știință exactă. Dar este departe de a fi cazul.

Kamasutra online, sub formă de videoclipuri și albume

Măsurarea caloriilor din alimente este mult mai puțin fiabilă decât ați putea crede, iar valorile calorice utilizate de zeci de ani nu ar fi exacte.

Așadar, puteți avea cu adevărat încredere în calorii pentru a pierde în greutate? Pe baza muncii sale din a fost stabilită etichetarea nutrițională a alimentelor așa cum o cunoaștem astăzi. Deși au fost dezvoltate alte metode de analiză a slimming sutra alimentare, valoarea slimming sutra a alimentelor este încă stabilită conform sistemului Atwater dezvoltat la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Pentru a-și desfășura activitatea, Atwater a inventat calorimetrul, un dispozitiv conceput pentru a determina valoarea calorică a alimentelor. Procesul implică arderea alimentelor și apoi măsurarea producției de căldură pentru a evalua cantitatea de energie din alimente.

pierdere în greutate cât timp pentru a vedea rezultatele

ÎnAtwater a prelevat sute de exemplare alimentare aduse înapoi de la Târgul Mondial de atunci. Valorile caloriilor alimentare slimming sutra fost astfel determinate prin arderea alimentelor în calorimetru pentru a măsura producția de căldură.

Atwater știa deja atunci că numărul de calorii ingerate nu este neapărat numărul de calorii absorbite efectiv de organism. Prin urmare, el a determinat energia disponibilă acum numită energie metabolizabilă a alimentelor prin estimarea și deducerea caloriilor pierdute în materiile fecale scaunurină, secreții și gaze. Cu alte cuvinte, el a scăzut numărul de calorii utilizate în procesul de digestie, absorbție și excreție urinară a ureei.

Folosind această metodă, Atwater a estimat, de asemenea, că carbohidrații și proteinele au furnizat în medie 4 kcal pe gram, în timp ce grăsimile au furnizat 9 kcal slimming sutra gram. Acest sistem, cunoscut sub numele de Atwater General Factor System, a fost utilizat pe scară largă de atunci, în parte slimming sutra simplității sale evidente.

Să ai plecat la ceea ce mai puțini vor cunoaște pe oameni se va ști că nu aș fi.

Cu toate acestea, aceste valori sunt în mod necesar aproximative. Valorile calorice ale alimentelor enumerate de Atwater sunt doar medii.

special k ajută la pierderea în greutate

Când și-a desfășurat experimentul, Atwater a găsit o gamă largă de valori calorice pentru alimentele identice și produse identic. Experții sunt conștienți, totuși, că organismul nu arde doar mâncarea, ci o digeră. Iar partea nedigerată a alimentelor este rareori evaluată corect. Astfel, alți factori intră în joc atunci când se determină aportul final de energie al unui aliment.

În această perspectivă de îmbunătățire, au fost propuse slimming sutra sisteme de analiză a factorilor de conversie a slimming sutra. Sistemul cuprinzător al factorilor generali Ca rezultat al lucrărilor timpurii ale lui Atwater, a fost dezvoltat un sistem de factori generali mai cuprinzător, în special pentru a face distincție în cadrul familiei mai mari de carbohidrați.

Astfel, sistemul cuprinzător ia în considerare diferențierea dintre carbohidrații totali și fibrele dietetice, care nu au același aport energetic sau aceeași digestibilitate. Sistemul factorilor specifici Sistemul factorilor specifici a fost dezvoltat în de Merrill și Watt.

Sistemul cuprinzător al factorilor generali

Rețineți că, deși unele organizații încă folosesc factorii generali Atwater, alții au optat pentru sistemul factorilor specifici. Acesta este cazul, de exemplu, cu etichetele slimming sutra alimentare din Statele Unite care utilizează factori generali, în timp ce baza de date USDA Departamentul Agriculturii din Statele Unite utilizează factori specifici.

Factorii de corecție ai lui Livesey Mai recent, înLivesey a propus factori de corecție pe baza energiei metabolizabile a alimentelor.

clip art pierde greutatea

Prin urmare, merge mai departe decât sistemele Atwater, deoarece ia în considerare energia arsă de digestia fibrelor și a proteinelor numită efectul termic al alimentelor sau termogeneza alimentelor. Astfel, el crede că valorile lui Atwater supraestimează caloriile din fibre și proteine. În ceea ce privește fibrele, el observă slimming sutra acestea sunt substanțe neenergetice. Acestea adaugă greutate și vrac la alimente, dar nu și calorii.

tbol te face să pierzi grăsime

Prin urmare, ajută la scăderea densității energetice a alimentelor. În plus, slimming sutra sunt folosite parțial pentru a hrăni flora intestinală, care consumă și energie.

clipuri soție mare cu slabi film tata futut

În cele din urmă, fibrele sunt mai rezistente la digestie decât alte tipuri de carbohidrați. De asemenea, el face ipoteza că, pentru a pierde în greutate, ar fi benefic să ne concentrăm asupra alimentelor crude sau integrale greu de digerat.

O chestiune de bun simț!

cum să îndepărtați grăsimea de la burta de porc

El atribuie această reducere faptului că proteinele, pentru a fi digerate, suferă un efect termic semnificativ în timpul digestiei lor. ÎnFAO a convocat un grup internațional de nutriționiști, inclusiv Livesey, pentru a explora posibilitatea de a face o modificare a standardelor de etichetare pentru a reflecta costurile digestiei.

Cu excepția Livesey, grupul a considerat de preferat menținerea sistemului actual, considerând că sarcina schimbării a depășit beneficiile.

magazinul a cumpărat băuturi în greutate

Valoarea calorică depinde de metoda de preparare Nu numai că am văzut că valorile calorice indicate pe etichete nu sunt chiar corecte, dar în plus trebuie să știm că forma alimentelor influențează și numărul de calorii absorbite. Multe studii au arătat că gradul de absorbție a caloriilor depinde și de modul de preparare a alimentelor.

Zona de gel de titan johor, text drăguț...

Astfel, de îndată ce un aliment suferă cea mai mică transformare, vedem că nivelul absorbției calorice crește. Acest lucru se datorează faptului că celulele din alimente se descompun și acest fenomen crește biodisponibilitatea. Textura influențează absorbția calorică Un studiu a arătat că obținem mai multe grăsimi din untul de arahide decât din arahide întregi. Prin urmare, vedem că absorbem mai multe calorii din alimentele amestecate sau din piure decât din slimming sutra în toată forma lor.

Astfel putem clasifica alimentele în funcție de nivelul lor de procesare și de a afla care sunt cele mai susceptibile să ne facă să ne îngrășăm sau să ne ajute să slăbim.

Făinurile și uleiurile sunt printre cele mai procesate alimente, așa că organismul nostru absoarbe multe calorii.