Slabeste gratuit, 5 aplicatii gratuite pentru slabit


Iar ca să-ţi uşurăm treaba ţi-am pregătit o listă cu cinci aplicaţii gratuite pentru slabit, disponibile atât pentru Android, cât şi pentru iOS, care să te ajute să ţii evidenţa meniului zilnic dar şi al activităţii fizice.

MyFitnessPal Pentru început, trebuie să-ţi setezi înalţimea, vârsta, sexul, greutatea, dar şi greutatea la care vrei să ajungi, iar aplicaţia pentru slabit îţi recomandă câte calorii să consumi zilnic. Poţi adăuga în orice moment al zilei ce ai mâncat sau ce sport ai făcut, iar MyFitlessPal îţi calculează automat caloriile.

slabeste gratuit burta grăsime pierde în mod natural

Găseşti listat un număr foarte mare de mâncăruri şi ingrediente sau de exerciţii fizice, astfel încât e imposibil să nu poţi adăuga ceva în jurnalul tău. Slabeste gratuit poţi descărca de aici pentru Slabeste gratuit sau de aici pentru iOS.

Planul dr. Bilic: Slăbeşte 3 kilograme într-o săptămână!

Slabeste gratuit Diet Coach Creată special pentru femei, această aplicaţie pentru slabit te ajută prin imagini şi texte motivaţionale pe care le poţi adăuga chiar tu de genul "Voi slăbi 10 kilograme în două luni pentru că vreau să arăt perfect la nuntă ".

Punctul forte al acestei aplicaţii sunt sfaturile prieteneşti pe care le oferă, fie că este vorba de lista pentru cumpărături, masa în oraş, pofta de dulce, exerciţii sau mese în familie.

  • Cum pierdeți greutatea în 3 zile
  • Organ de ardere a grăsimilor
  • Dieta quimioterapia recetas
  • 5 aplicatii gratuite pentru slabit • restaurantpersan.ro

Fitocracy Această aplicaţie pentru slabit este potrivită pentru tine dacă eşti o fire competitivă, pentru că foloseşte diferite statistici care te ajută să fii în continuare motivată. De asemenea, primeşti şi puncte sau medalii în funcţie de cât de bine te descurci.

5 aplicatii gratuite pentru slabit

Faţă de aplicaţiile de mai sus, aceasta se concentrează pe exerciţii şi îţi arată exact cum să le faci corect, dacă slabeste gratuit la început de drum. Healthy in a Hurry Aplicaţia include sute de reţete pentru aperitiv, micul dejun, prânz, cină, desert sau snaks-uri slabeste gratuit băuturi. Nu îţi face griji că slabeste gratuit te vei descurca, pentru slabeste gratuit reţetele sunt simple şi nu durează mult. De asemenea, oferă informaţii nutriţionale complete despre fiecare aliment. Lost It!

Una dintre cele mai cunoscute aplicaţii pentru slabit, Lose It! După ce adaugi sexul, înalţimea şi greutatea actuală, dar şi cea dorită, îţi calculează un plan de dietă cu numărul de calorii pe care ar trebui să îl consumi zilnic.

slabeste gratuit bcaa pierdere în greutate sau câștig

De asemenea, îţi oferă şi rezultate săptămânale. Ai testat vreuna dintre aceste aplicaţii pentru slăbit sau cunoşti şi altele? Împărtăşeşte-ne şi nouă experienţele tale. Testeaza şi aceste aplicaţii pentru alergat!

slabeste gratuit pierderea în greutate se ridică la birou